Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning Mattias Swahn

2017-10-09 22:04
I samband med Blekinge Skidförbunds årsmöte kommer Mattias Swahn på besök och håller en föreläsning. Alla intresserade hälsas välkomna!
  • Uppdaterad: 2017-10-09 22:04

Välkomna!

till Blekinge Skidförbunds årsmöte på Karlsnäsgården söndagen den 15 oktober klockan 16.00.Vi har fått möjlighet att få ner Mattias Swahn till oss i år!

Några av Mattias´ meriter som aktiv skidåkare är två fjärdeplatser i Vasaloppet, 5a i Marcialonga och 6a i långloppsvärldscupen. Mattias bor i Mora och efter sin aktiva karriär hjälper han andra skidåkare att utveckla sitt åkande, både nybörjare och avancerade åkare.

Vi startar eftermiddagen med ordinarie årsmötesförhandlingar. När dessa är klara tar Mattias vid. Då kommer vi få en teorilektion/föreläsning om skidor och skidåkning på ca 1,5–2 timmar beroende på vilka frågeställningar som kommer upp. Kvällen vänder sig lika mycket till våra yngre åkare som till äldre.

Mattias kommer sedan tillbaka till oss i söder den 28–29 januari. Då kommer han hålla skidlektioner på snö i Nybro. Det kommer vara möjligt att vara med antingen en av dagarna eller bägge två. Utförlig inbjudan till dessa dagar kommer senare.

Hoppas vi ses, det bjuds även på smörgåstårta!

Styrelsen

 

Skribent: Cecilia Lingerud
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer

 

 
OK Skogsfalken Facebook

Våra arrangemang 

 

SM-logo

Bingo

Vid larm till 112 från klubbstugan ange
Nippelvägen 48 

 

 

 

Postadress:
OK Skogsfalken - Orientering
Lööfs väg 6
37637 Svängsta

Kontakt:
Tel: +46454323421
E-post: This is a mailto link

Se all info