Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs startar 12 september

01 SEP 2022 20:42
Hitta ut - börja orientera!
  • Skapad: 01 SEP 2022 20:42

OK Skogsfalken är klubben för dig som vill prova orientering. Vi är föreningen där det finns plats för alla - Från nyfiken ungdom, satsande elit och glad motionär. Vår klubbstuga ligger i Svängsta, men vi tränar i olika områden. Vårt upptagningsområde är hela Karlshamns kommun. Vi har träningar flera dagar i veckan. Då tränar vi alltid tillsammans, alla åldrar, året om.

Orientering är den perfekta familjeaktiviteten. Träningar och tävlingar är oftast på samma ställe för alla oavsett ålder. Vi satsar mycket på sociala aktiviteter som läger, resor och vandringar för “daglediga” och det finns alltid en plats för alla.

Nybörjarkurser startar 12 september 2022

Måndagen den september startar vi upp nybörjarkurser för barn, ungdomar och vuxna.

  • Vuxna: Vi har en grupp för vuxna också. Här kan föräldrar vara med eller andra vuxna som vill börja med en ny kul aktivitet.
  • Barn och ungdomar: Vi har flera olika grupper, beroende på ålder och förkunskaper. Från 8 år är en lämplig ålder att börja, men vi ser gärna också att äldre ungdomar kommer. Är ni yngre så måste ni ha en vuxen med er.

Kursen omfattar fem gånger. Vi är på olika platser i Karlshamns kommun. Oavsett var vi är samlas vi kl.18.00 och slutar senast kl.19.30. Ni behöver ingen speciell utrustning mer än långa byxor och skor som funkar att springa med i obanad terräng. Vi är alltid utomhus oavsett väder. 

Ni får testa en gång gratis, därefter behöver ni bli medlemmar. Det kostar 200 kronor upp till 20 år, 300 för vuxna och 600 kr för hela familjen.  Vi har inga andra träningsavgifter.

12/9 Svängstabadet

19/9 Svängstabadet

26/9 Stenbackaskolan, Asarum

3/10 Stenbackaskolan, Asarum

10/10 Klubbstugan, Svängsta - avslutning, teori och korvgrillning.


Ni fortsätter sedan i våra träningsgrupper

Efter kursernas fem gånger har ni lärt er grunderna i orientering. Ni fortsätter då i våra ordinarie träningsgrupper på tisdagar och torsdagar klockan 18.00 för både barn och vuxna. På hösten är det löpträning på tisdagar och gympa/fysträning på torsdagar. På helgerna kommer vi erbjuda OL-träning eller prova-på-tävling.

Här har du några bra länkar om du vill veta mer om orientering:

Anmälan gör du direkt till Birgitta eller Lena via mail. Om du är medlem redan, gör du anmälan via Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16503

Om du har fler frågor är det bara att höra av dig till:

Ingrid Söderberg(ansvarig barn), This is a mailto link

Lena Söderberg(ansvarig vuxen), This is a mailto link

Birgitta Olsson(ansvarig vuxen), This is a mailto link

 

Skribent: Josefine Jungstrand
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

   reklam2022.gif

 

Våra arrangemang 

 

 

Finns utanför herrarnas omklädningsrum

Vid larm till 112 från klubbstugan ange 
Nippelvägen 48 

 

 

 

 

Postadress:
OK Skogsfalken - Orientering
Lööfs väg 6
37637 Svängsta

Kontakt:
Tel: +46738470655
E-post: kassor@skogsfalken.n...

Se all info