SKOGSBUS 4-7 år!

  • 28 mar 2023

Hej!

Nu är våren här och Skogsfalkens barnverksamhet Skogsbus ligger i startgroparna och drar igång igen 30 mars kl 18:00!

Skogsbus är klubbens aktivitet för de allra yngsta barnen, ca 4-7 år. Vi blandar orienteringens grunder i teori och praktik på ett lekfullt sätt med andra roliga lekar och rörelseglädje. Vi ser gärna att föräldrarna finns till hands och hjälper sitt barn efter behov.

Den här terminen provar vi ett annat upplägg än vi haft tidigare. Vi kommer nu köra på torsdagar, vilket blir samma tid som övriga inom klubben har träning och vi hoppas på en härlig klubbkänsla och gemenskap på detta sätt. Det blir också enklare att för de lite äldre Skogsbus-barnen ta steget upp till nästa träningsgrupp som är den gröna gruppen.

Vi träffas torsdagar kl 18 och håller på i ca en timme. De två första tillfällena (30/3 och 6/4) är vi vid OK Skogsfalkens klubbstuga i Svängsta, därefter på följande datum och platser:

13/4 Södra Hoka

20/4 Klubbstugan Svängsta
27/4 & 4/5 Mörrum, Forsbacka
11/5 Skjutbanan Mörrum

(18/5 – Kristihimmelfärdshelgen – uppehåll)
(24/5 är det ungdomsserie som klubben arrangerar, i Buskelund Mörrum. Ingen vanlig träning denna vecka. Men kom gärna och tävla så hjälper vi er att komma igång!)
1/6 Skallmöte
8/6 Ljuvadals camping – med bad och fika som avslutning!

Närmare platsbeskrivningar kommer via mail och på hemsidan när det närmar sig.

Barnet behöver ha kläder efter väder och som lämpar sig för lek och spring i terrängen. Vattenflaska och frukt är också bra att ha med.

Man får prova på de första två tillfällena, sen behöver barnet bli medlem i OK Skogsfalken. Här finns information om medlemskap:  https://www.skogsfalken.nu/medlemsinfo/medlemsavgifter-2023/

Anmälan sker till robin.isbring@gmail.com. Ange barnets namn och ålder. Anmälan senast måndag 27/3.

Välkomna på vårens träning!
/Skogsbus-ledarna