Nyheter

Klubbkläder

  • 24 apr 2024

Hejsan alla falkare!

Nu är det dags för årets försäljning av klubbkläder. Shoppen hittar ni nedan på länken. Lite ändringar har gjorts i kläderna inför detta året. En strimma med regnbågens färger har lagt till på långärmade och kortärmade t-shirts. En stickad mössa har designats men denna kommer inte finnas i shoppen. Den kommer istället beställas som lager av 50st till klubben som man köper på plats i klubbstugan, på träningar och tävlingar. 

Noname som vi har samarbete med erbjuder även skor från Barku och kompasser från Silva. Dessa kan man köpa på shoppen men där finns det ingen egen design. 

Shoppen kommer vara öppen tom 10 maj och därefter stängs shoppen för denna gång så passa på att beställa era klubbkläder när ni har chansen! Sprid gärna informationen på träningar och tävlingar så ingen missar detta tillfället. 
 

Hur man beställer:
    ⁃    Klicka på länken och logga in alternativt skapa ett konto.
    ⁃    Skriv in klubbens personliga kod: 00173oKs

https://clubshop.nonamesport.com/

Vid frågor:
Elvira Ljungberg:
0703409924 
elvira.ljungberg13@gmail.com

Jonas Johansson:
076-145 41 33
jonask19.jj@gmail.com

Ungdom- och vuxenträning

  • 15 apr 2024

image: Ungdom- och vuxenträning

Kommande vecka är träningen på onsdag den 24 april i samband med ungdomsserien. Det hålls ingen vanlig träning på torsdagen utan det finns banor till alla på ungdomsserien vid Gränums idrottsplats. Det bästa är att anmäla sig i förväg.

Joyna

  • 13 apr 2024

image: Joyna

Köp lotter och stötta OK Skogsfalken | Folkspel

Alla köp du gör i den här butiken stöttar just denna förmånstagare

 

Tisdagsträningar från klubbstugan

  • 6 feb 2024

Härligt välkomna till tisdagsträningarna i stugan. Träningen består av intervaller och backe av allehanda slag.

JOYNA

  • 29 jan 2024

image: JOYNA

OK Skogsfalken har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vi i OK Skogsfalken har valt att vara med i en stor lotterisatsning tillsammans med Folkspel (BingoLotto och Sverigelotten) och deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser här en möjlighet till löpande intäkter som på olika sätt kan påverka verksamheten positivt. Försäljningen kommer att starta den 3:e april. Mer information kommer under februari och mars.