JOYNA

  • 29 jan 2024

image: JOYNA

OK Skogsfalken har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vi i OK Skogsfalken har valt att vara med i en stor lotterisatsning tillsammans med Folkspel (BingoLotto och Sverigelotten) och deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser här en möjlighet till löpande intäkter som på olika sätt kan påverka verksamheten positivt. Försäljningen kommer att starta den 3:e april. Mer information kommer under februari och mars.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner. 

För vår förening:

Vår förening tror på JOYNA som en framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj

Detta är Folkspel:

·        Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.