Härlövs IF


Arrangör(er)
  • Härlövs IF Härlövs IF
Distrikt
  • Skånes OF Skånes OF
Datum/tid
lördag 8 apr 2023
Status
Anmälan öppnad
Anmälningsstopp
söndag 2 apr 2023
Efteranmälningsstopp
torsdag 6 apr 2023
20:00
Arrangemangstyp
Nationell tävling
Distans
Lång
Dag/natt
Dag
Gren
Orienteringslöpning
Resultat
Eventormeddelande

Anmälan öppnad, med inbjudan och arrangemanget uppdaterat 2023-03-13.

Vi hälsar alla välkomna till en härlig, men lite fysiskt krävande terräng på Påskafton, där det emellanåt också krävs en hel del av orienteringstekniken.

För de som vill ha en extra utmaning kommer vi att erbjuda de svåra öppna banorna på kartor utan stenmurar. Så är du sugen på att testa dessa klasser, så anmäl dig på de Extra svåra banorna.

Fredag 24 mars arrangerar vi i Härlövs IF PreO Syd Natt i Bockebodaskogen. (Andrarums IF och Pan-Kristianstad arrangerar PreO Syd 25-26 april.) På vår tävling på Påskafton kommer det att finnas möjlighet att testa ett par PreO-kontroller och förhoppningsvis även en tidkontroll, förmodligen på väg till eller vid starten.

Tyvärr erbjuds bara två orienteringstävlingar i Skåne under Påsken, denna på Påskafton och Helsingborgs SOK på Annandag Påsk. Växjö OK har tävlingar Påskdagen och Annandag Påsk. Men det går säkert att ordna träningsmöjligheter i närheten för de som vill orientera mera, Pan-Kristianstad brukar ha en del träningspaket.

Är man löpare och orienterare, så kan man dock kombinera med Ryssbergsloppet på Långfredagen i Sölvesborg, arrangerat av Ryssbergets IK.